TED Ankara Kolejliler - Ankaragücü voleybol takımı maçı sonuçlandı!

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig maçları bu hafta oynanan maçlarla 2024 - 2025 sezonuna başladı. Ligin açılış maçında Ankaragücü Voleybol takımı TED Ankara Kolejliler takımına konuk oldu.

TED Ankara Kolejliler - Ankaragücü voleybol takımı maçı sonuçlandı!

MKE Ankaragücü Voleybol takımının da içerisinde yer aldığı KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig maçları başladı. 2024 - 2025 sezonu start alırken açıklanan 1. hafta maç programı kapsamında iki başkent temsilcisi karşı karşıya geldi. MKE Ankaragücü takımı İba Kimya TED Ankara Kolejliler ekibinin konuğu oldu.

TED ANKARA KOLEJLİLER - MKE ANKARAGÜCÜ VOLEYBOL MAÇI SONUCU!

Setlerde 2-1 geriye düşen MKE Ankaragücü Voleybol takımı geride girdiği 3. sette iyi bir performans sergiledi. Son sette takımlar başabaş giderken 17. sayı kırılma noktası oldu. Bu sayıdan sonra İba Kimya TED Ankara Kolejliler üst üste buldukları sayılar ile skor farkını 5 sayıya kadar çıkarmayı başardılar.

Skor farkının açılmasının ardından MKE Ankaragücü voleybol takımı oyuncuları skoru eşitlemek için mücadele etselelerde rüzgarı arkasına alan İba Kimya TED Ankara Kolejliler maçı kazanmasını bildi. Maçın son seti 25 - 18'lik skorla tamamlanırken maçı 3-1 ev sahibi İba Kimya TED Ankara Kolejliler kazanmasını bildi. MKE Ankaragücü kadın voleybol takımı ise lige ne yazık ki yenilgiyle başlamış oldu.

SONRAKİ HABER