Takımı sahadan çeken başkan konuştu! Yine olsa aynı kararı alırım

İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın 74. dakikasında sarı-siyahlı takımı sahadan çeken Ecmel Sarıalioğlu, bu kararı sinirle almadığını yine olsa aynı şeyi yapacağını ifade etti.

Takımı sahadan çeken başkan konuştu! Yine olsa aynı kararı alırım

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. İstanbulspor'un penaltı beklediği bir pozisyonun ardından sarı - siyahlı kulübün Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, takımı sahadan çekti ve karşılaşma Trabzonspor'un üstünlüğü ile 74. dakikada yarıda kaldı.

Yaşananların ardından İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu açıklamalarda bulundu. Sarıalioğlu alınan bu kararın sinirle alınmadığını yine olsa yine aynı kararı alacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun istifa edemeyeceğini sadece görev alınacağını dile getiren Emcel Sarıalioğlu, “TFF'nin İstifa yetkisi yok” dedi.

SARIALİOĞLU'NDAN ADALET ÇAĞRISI

8 yılda 3 kez şampiyon olduklarını ifade eden İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, bugün itibarıyla kulübün 1 lira borcu olmadığını ve sadece sezon sonuna kadar olan borçları ödemekle mükellef olduklarını aktardı. İstanbulspor'un ceza alması ve küme düşmesinin sorun olmadığını dile getiren Sarıalioğlu, adaletin olması gerektiğini vurguladı.

Doğruyu yaptığına inandığını söyleyen Başkan Sarıalioğlu, yapabileceği başka bir şey olmadığını ve kendisinin inip birini tokatlayacak durumu olmadığını ve buna gerek olmadığını sözlerine ekledi. Sarıalioğlu, futbolculara 'Gidin, hakemden helallik alın ve tebrik edin' dediğini dile getirdi. Gittim Trabzonsporlu hocamızı ve başkan Ertuğrul Doğan kardeşim benim, 25 senedir tanırım, kardeşim kadar sevdiğim birisi, onu tebrik ettim. Zaten Trabzonspor biziz yani, başkası değil, benim" şeklinde konuştu.

İSTANBULSPORLU GALİP GELMİŞLER GİBİ PRİM

Futbolcular sahadan çıkmama isteğini haklı bulduğunu belirten Sarıalioğlu, tek özür dilemesi gereken kişilerin futbolcular ve teknik ekibi olduğunu onun dışında kimseden özür dilemeyeceğini söyledi. Sarıalioğlu, İstanbulspor forması giyen futbolculara maçta galip gelmiş gibi prim vereceğini açıkladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER