Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor! Kalan 9 haftanın hepsi birer final

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. 9 maç kala iki takım arasındaki olağanüstü çekişme sürerken her maç birer final havasında oynanacak.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor! Kalan 9 haftanın hepsi birer final

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesiyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki olağanüstü yarışın tamamlanmasına ve şampiyon takımın belli olmasına 9 maç kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray sahadan galibiyet ile ayrılarak yollarına hata yapamadan devam etti.

FENERBAHÇE SON ANLARA MAÇI KOPARDI

Fenerbahçe evinde kümede kalma mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler zorlu mücadelede 1-0 geriye düşse de maçın son bölümünde bulduğu gollerle sahadan 4-1'lik skor ile ayrılmayı bildi. Fenerbahçe'nin golleri 59. dakikada Mert Hakan Yandaş, 87. dakikada Batshuayi, 90+4. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 90+9. dakikada İrfan Can Kahveci attı. Pendikspor'un tek golünü ise 30. dakikada Halil Akbunar kaydetti.

GALATASARAY RAHAT KAZANDI

Galatasaray evinde Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Sarı - kırmızılı takım rakibine adeta gol oldu yağdı. Galatasaray 9. dakikada Derrick Köhn, 31. dakikada Lucas Torreira, 40, 45 ve 65. dakikada penaltından Kerem Demirbay ile 85. dakikada Icardi'nin attığı gollerle 6-2 kazanmayı başardı.

Kalan 9 haftaya Galatasaray 78 puan ile Fenerbahçe'nin 2 puan önünde avantajlı bir şekilde girdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER