Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Fark bu hafta daha da yükseldi

Trendyol Süper Lig'de 29'uncu haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi. Şampiyonluk yarışını kıyasıya sürdüren ezeli rakipler arasındaki fark bu hafta daha da yükseldi.

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Fark bu hafta daha da yükseldi

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı nefes kesiyor. Tribündeki ve ekran başındaki taraftarlar maçları izlerken heyecanla karşılaşmalara kilitleniyor ve merakla ortaya çıkacak sonuçları bekliyor.

Süper Lig'in 29. haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray haftayı hata yapmadan 3 puan ile kapattılar. Haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi.

GALATASARAY EVİNDE ÇAYKUR RİZESPOR'U RAHAT GEÇTİ

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmzılılar, Karadeniz ekibine gol yağdırdı ve mücadeleden 6-2'lik üstünlük ile ayrıldı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Derick Köhn, Torreira, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi kaydetti.

FENERBAHÇE ZORLANSA DA FARKLI KAZANDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi dönüşünde Süper Lig'de Pendikspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe maçta 1-0 geriye düşse de karşılaşmadan 4-1 üstünlük ile ayrıldı. 87. dakikaya 1-1 giden mücadelede Fenerbahçe'yi Batshuayi öne geçirdi. Uzatma dakikalarında Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci'nin attığı goller skoru belirledi.

ŞAMPİYONLUK ORANLARI GÜNCELLENDİ

İddia oranlarına göre Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi gösterilen Galatasaray'ın oranı 1.61'den 1.54'e geriledi. Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'nin ise 1.86'ya yükselen Fenerbahçe'nin oranı ise 1.95 olarak güncellendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER