Süper Lig'de Milli ara ne zaman bitiyor, maçlar ne zaman başlayacak?

Futbol tutkunları maçlarla ilgili detaylar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Milli aranın biteceği tarih merakla beklenirken yeni maç takvimi de sorgulanmaya başladı.

Süper Lig'de Milli ara ne zaman bitiyor, maçlar ne zaman başlayacak?

Ülkemizde büyük bir ilgiyle takip edilen futbol karşılaşmaları hakkında her konu araştırılmaya devam ediyor. Taraftarlar karşılaşmaları yakından takip ederken bir yandan da milli ara hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Süper Lig'e verilen milli aranın ardından futbolseverler ''Milli ara ne zaman bitecek, bu hafta sonu maç var mı?''' sorularına yanıt ararken Süper Lig'de 9'uncu hafta maçlarının ne zaman oynanacağı merak edildi.

EURO 2024 elemeleri nedeniyle Süper Lig'e verilen milli aranın ardından futbolseverler Süper Lig'in ne zaman başlayacağı yönündeki araştırmalarına devam ediyor.

MİLLİ ARA NE ZAMAN BİTECEK, SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D grubunda Hırvatistan karşısında 1 - 0'lık galibiyet elde eden A Milli takım ikinci maçını Letonya karşısında oynayacak. ''Milli ara ne zaman bitecek?'' sorusu da yanıt buldu.Milli ara Türkiye - Letonya maçının ardından sona erecek. 15 Ekim Pazar günü oynanacak olan maçın ardından Süper Lig'de 9'uncu hafta maçları 21 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Böylece futbol takımı taraftarları 21 Ekim tarihi itibariyle maçları takip edebilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER