Süper Lig'de ara transfer dönemi ne zaman başlıyor, 2023 - 24 transfer dönemi transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Trendyol Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Futbolseverler 2023 -24 sezonun ara transfer döneminin ne zaman başlayacağı, ne zaman biteceğini oldukça merak ediyor ve bu konuda araştırmalar yapıyor.

Süper Lig'de ara transfer dönemi ne zaman başlıyor, 2023 - 24 transfer dönemi transfer dönemi ne zaman bitiyor?

Trendyol Süper Lig'de 2024 Ocak ayının 3'te 1'i geride kalırken kulüplerin transfer çalışmaları başlamış durumda. Birçok Süper Lig kulübü oyuncularla anlaşırken veya anlaşma zeminine gelirken 2023 - 24 sezonu ara transfer döneminin ne zaman başlayıp ne zaman biteceği futbolseverler tarafından oldukça merak ediliyor ve araştırılıyor.

Kimler gelecek, kimler gidecek. Uçak indi, uçak kalktı. Formayı giydi geliyor gibi cümlelerin çok kez duyulacağı futbolseverlerin ve taraftarların en çok sevdiği dönemin başlamasına sayılı zaman dilimi kaldı. Taraftarların merakla takımlarına kimlerin geleceğini merak ettiği ara transfer dönemibaşlıyor.

TFF ARA TRANSFER DÖNEMİ TARİHİNİ DUYURDU

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023 - 24 sezonu ara transfer ve tescil döneminin başlangıcı ile açıklamayı yaptı. Futbolseverleri ve taraftarları oldukça heyecanlandıran ara transfer dönemi 11 Ocak'ta başlıyor. Kulüplerin oyuncularla görüşmelerine hız verdiği bu dönemde 11 Ocak (Yarın) itibari ile anlaştığı oyuncularla resmi sözleşme imzalayıp kadrosuna katabilecek. Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen takımlar için son tarih ise 9 Şubat olacak. Futbolun en güzel dönemlerinden olan ara transfere futbolseverler ve taraftarlar 11 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında resmen doyacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER