Süper Lig'de 7 haftalık bilanço! 7 teknik direktör değişikliği yaşandı

Süper Lig'in son 7 haftalık bilançosu herkesi şaşırttı. Futbolseverler kulüplerdeki her gelişmeyi yakından takip ederken 7 haftada 7 teknik direktör değişikliği yaşandığı bildirildi.

Süper Lig'de 7 haftalık bilanço! 7 teknik direktör değişikliği yaşandı

Spor dalları arasında en çok takip edilen futbolda gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Takımların mücadelesi devam ederken ligdeki gelişmeler de takip edilmeye devam ediyor. Süper Lig'de son 7 haftada görülmemiş bir gelişme yaşandı.

Süper Lig'de 7 haftada 7 teknik direktörün değiştiği açıklanırken bu değişiklikler de tek tek sıralandı.

SÜPER LİG'DE 7 HAFTADA 7 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Süper Lig'in açıklanan 7 haftalık bilançosuna göre Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasıyla Trendyol Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 7. teknik direktör değişikliği yaşandığı öğrenildi. Hedefledikleri sonuçları alamayan Süper Lig ekipleri, teknik direktörleriyle yollarını ayırmaya devam ediyor.

super-ligde-7-haftalik-bilanco-7-teknik-direktor-degisikligi-yasandi.jpg

Başakşehir, Kayserispor, Gaziantep FK, İstanbulspor, Samsunspor ve MKE Ankaragücü ve Beşiktaş da teknik direktörlerle yol ayrımı yaşadı. Bu sezon Süper Lig'de ilk olarak Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu takımdan ayrılmış ardından MKE Ankaragücü ile anlaşma sağlamıştı. Şenol Güneş ile birlikte Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 7 teknik direktör değişikliği yaşandı.

5 takım yeni teknik direktörleriyle anlaşırken, İstanbulspor ile Samsunspor ise henüz yeni bir anlaşma sağlamadı. Süper Lig'de 2023-2024 sezonundaki teknik direktör değişiklikleri de şöyle listelendi;

  • Emre Belözoğlu - Başakşehir
  • Erdal Güneş - Gaziantep FK
  • Çağdaş Atan - Kayserispor
  • Fatih Tekke - İstanbulspor
  • Hüseyin Eroğlu - Samsunspor
  • Tolunay Kafkas - MKE Ankaragücü
  • Şenol Güneş - Beşiktaş

Haberankara.com

SONRAKİ HABER