Süper Lig ve 1. Lig’de ikinci yarı ne zaman başlıyor, Ankara takımları ikinci yarının ilk maçında hangi takımlarla karşılaşacak?

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig’de ilk yarı sona erdi. Futbolseverler ikinci yarının ne zaman başlayacağını ve hangi takımların ilk haftada karşı karşıya geleceğini oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Süper Lig ve 1. Lig’de ikinci yarı ne zaman başlıyor, Ankara takımları ikinci yarının ilk maçında hangi takımlarla karşılaşacak?

Trendyol Süper Lig'de ilk yarı 18. hafta, Trendyol 1. Lig'de 17. hafta maçlarının ardından sona ermişti. İlk yarının ardından Süper Lig ve 1. Ligde mücadele eden takımlar verilen birkaç günlük iznin ardından kısa süreli devre arası kamp çalışmalarına başladı.

Kamp çalışmalarının Süper Lig ve 1. Lig'de 2023 -24 sezonun ikinci yarısı resmen başlayacak. Futbolseverler de ikinci yarının ne zaman başlayacağını ve hangi takımların ilk hafta karşı karşıya geleceğini merak ediyor ve karşılaşmaların ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

TRENDYOL SÜPER LİG CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK

Trendyol Süper Lig'de 2023 - 24 sezonun ikinci yarısının 19. hafta mücadeleleri ile başlayacak. 5 Ocak 2024 Cuma günü 3 maç ile başlayacak. 17.00'de önce Gaziantep FK ile Pendikspor karşı karşıya gelecek. 20.00'de Akdeniz derbisinde Antalyaspor ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Yine aynı saatte 20.00'de Beşiktaş evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

İKİNCİ YARININ İLK MAÇINDA ANKARAGÜCÜ'NÜN KONUĞU TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında başkent ekibi MKE Ankaragücü evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele 6 Ocak Cumartesi saat 19.00'da başlayacak.

TRENDYOL 1. LİG'DE İKİNCİ YARI 12 OCAK'TA BAŞLAYACAK

Trendyol 1. Lig'de ikinci yarı 12 Ocak Cuma günü tek maç ile hareketlenecek. Sakaryaspor'un Göztepe'yi konuk edeceği maç saat 20.00'de başlayacak.

ANKARA TAKIMLARI İKİNCİ YARIYI DEPLASMANDA AÇACAK

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü ikinci yarının ilk maçında deplasmanda başlayacaklar. Ankara Keçiörengücü 13 Ocak Cumartesi saat 19.00'da deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği ise 14 Ocak Pazar 19.00'da Ümraniyespor ile deplasmanda 3 puan için mücadele edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER