Süper Lig milli maç arası ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Ülkemizde en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolla ilgili olarak her gelişme merak ediliyor. Futbolseverler şimdilerde milli ara tarihlerini merak ederken TFF'den konuyla ilgili açıklama gelip gelmediğini sorguluyor.

Süper Lig milli maç arası ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Süper Lig maçları futbol takımı taraftarları tarafından yakından takip ediliyor. Maçları takip eden futbol tutkunları bu kez Süper Lig'de milli ara zamanını araştırmaya başladı. Futbolseverlerin yakın takibinde yer edinen Avrupa ve Şampiyonlar Ligi mücadeleleri devam ederken milli ara tarihleri sorgulanıyor.

A Milli Takım'ın karşılaşma takvimi merakla beklenirken 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçları kapsamında Süper Lig'de milli maç arası verilecek. Dolayısıyla futbol taraftarları ''Milli maç arasının hangi tarihte başlayacağını ve zaman bitecek?'' sorusuna yanıt arıyor.

TFF 2023 MİLLİ ARA NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig fikstürünü yayımladı. EURO 2023 Elemeleri D Grubu altıncı maçında Türkiye Hırvatistan ile karşılaşacak. 2023 - 2024 Süper Lig'in 8'nci haftası 8 Ekim Pazar günü tamamlanacak ve böylece 8 Ekim sonrası milli ara başlamış olacak.

super-lig-milli-mac-arasi-ne-zaman-hangi-tarihte-yapilacak.jpg

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Türkiye Hırvatistan mücadelesi 12 Ekim 2023 tarihinde oynanacak ve 21 Ekim 2023 tarihinden sonra ise 9'uncu hafta maçları yeniden başlayacak.

A MİLLİ TAKIM MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda A Milli Futbol Takımı, 15 Ekim Pazar günü Letonya ile mücadele edecek. Hırvatistan - Türkiye maçı 12 Ekim 2023 tarihinde saat 21:45'te Opus Arena Stadyumu'nda oynanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER