Süper Lig milli ara ne zaman başlayacak, milli maç ne zaman oynanacak?

Futbolseverler milli ara tarihlerini merakla sorgulamaya başladı. Milli ara tarihleri ve Süper Lig fikstüründe son durum merak edilirken sorgulanan soruların cevaplarını derledik.

Süper Lig milli ara ne zaman başlayacak, milli maç ne zaman oynanacak?

Ülkemizde en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolla ilgili olarak milli ara tarihleri sorgulanıyor. EURO 2024 Elemeleri ve Dünya Kupası Eleme maçları nedeniyle Süper Lig maçlarına ara verilecek. Milli ara tarihleri ve Süper Lig fikstüründe son durum merak edilirken ''Milli ara ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Milli ara sonrası Süper Lig ne zaman başlayacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

Milli aranın ne zaman olduğu merak edilmeye başlandı. EURO 2024 Elemeleri ve Dünya Kupası elemeleri için verilecek milli ara yaklaşık iki hafta sürecek. Bu çerçevede milli ara başlama tarihi ve Süper Lig başlangıç tarihi de merak konusu oldu.

MİLLİ ARA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2023 - 2024 Süper Lig'in 12'ni haftası 12 Kasım Pazar günü tamamlanacak. 13 Kasım tarihinden sonra da milli ara başlayacak. EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Galler - Türkiye mücadelesi 21 Kasım 2023 tarihinde oynanacak.

super-lig-milli-ara-ne-zaman-baslayacak-milli-mac-ne-zaman-oynanaca.jpg

A Milli Takımın programında değişiklik olmadığı takdirde 18 Kasım 2023 tarihinde ise Almanya ile hazırlık mücadelesine çıkılacak.

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli aranın ardından Süper Lig maçları, 25 Kasım tarihinde yeni hafta ile devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER