Süper Lig devre arası tarihleri belli oldu mu, ara transfer dönemi ne zaman başlıyor ve bitiyor?

Ülkemizin en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbol ile ilgili olarak taraftarların araştırmaları devam ediyor. Süper Lig'in devre arasının ne zaman olacağı ve ara transfer dönemine ilişkin tarih araştırmaları devam ederken detayları derledik.

Süper Lig devre arası tarihleri belli oldu mu, ara transfer dönemi ne zaman başlıyor ve bitiyor?

Futbol tutkunları tarafından spor camiasının gündeminde yer alan bazı konularla ilgili tarih araştırmaları devam ediyor. Futbol taraftarları Süper Lig'e ilişkin bazı sorularına yanıt ararken Süper Lig'de devre arası ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Bununla ilgili olarak taraftarlar, ‘’Süper Lig devre arası ne zaman başlıyor? Süper Lig ara transfer dönemi ne zaman başlıyor ve bitiyor?'' gibi sorulara da yanıt aranıyor. 20 takımın mücadelesini sürdürdüğü Trendyol Süper Lig'de ilk yarının sona ermesi ile takımlar da ikinci transfer dönemi başlayacak. Dolayısıyla ‘’2023-24 Süper Lig transfer sezonu ne zaman başlıyor?'' sorusu da gündem olmuş durumda. Haberankara.com takipçileri için merak edilen takvime ilişkin detayları derledik.

2023-2024 SÜPER LİG DEVRE ARASI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig'de 38 hafta karşılaşmalar gerçekleşecek. Lig'de ilk devre ise 18'nci hafta ardından tamamlanmış olacak. Süper Lig'de bu sezon 20 takım top koştururken takımlar devre arası ardından ocak ayında ara transfer sezonuna girecek.

Süper Lig devre arası tarihleri belli oldu mu, ara transfer dönemi ne zaman başlıyor ve bitiyor?

2023-2024 yılı Trendyol Süper Lig'de devre arası 18'nci haftanın denk geldiği 25 Aralık tarihinde son bulacak. Süper Lig'de İkinci yarı da 5 Ocak tarihinde açılacak ve sezon da 19 Mayıs 2024 tarihinde bitecek. Trendyol Süper Lig'de ikinci transfer ve tescil dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve 9 Şubat 2024 tarihinde de son bulacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER