Süper Lig Ankaragücü ile Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Süper Lig maçları yakından takip ediliyor. MKE Ankaragücü ile Antalyaspor'un karşılaşacağını öğrenen taraftarlar maçın ne zaman, nerede ve saat kaçta oynanacağını merak ediyor.

Süper Lig Ankaragücü ile Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

Türkiye'nin en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolla ilgili her karşılaşma sporseverlerin gündeminde yer alıyor. Futbol karşılaşmalarını yakından takip eden taraftarlar bu kez ''MKE Ankaragücü - Antalyaspor karşılaşması ne zaman?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

MKE Ankaragücü ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 12'nci haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma ile ilgili olarak taraftarlar, ''Ankaragücü - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

ANKARAGÜCÜ - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında sahasında Bitexen Antalyaspor'u konuk edecek.10 Kasım Cuma günü Eryaman Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. Ankaragücü - Antalyaspor maçı beIN SPORTS 2 kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

ankaragucu-antalyaspor.jpg

MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu yönetiminde ligde çıktığı 4 maçta 7 puan alarak haftaya 13 puanla 12'nci sırada girdi. Sarı lacivertli takımda Stelios Kitsiou, sakatlığından sonra takımla çalışmalara başlamasına rağmen hazır olmadığı için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Futbol sorumlusu Nuri Şahin'in çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor ise geçen hafta Beşiktaş'ı 3-2 yenerek haftaya 15 puanla 8'nci sırada girdi. Akdeniz temsilcisi, ligdeki son 2 maçını da kazandı.

Emre Belözoğlu cezalı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, sarı kart cezası sebebiyle bu karşılaşmada yedek kulübesinde olamayacak. RAMS Başakşehir'i çalıştırırken bir sarı kart gören Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nde ise 4 maçta üç kez sarı kart cezası aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER