Süper Kupa sahibini buluyor! Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Futbolseverler bu önemli mücadelenin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırıyor.

Süper Kupa sahibini buluyor! Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de ipi göğüsleyen ve şampiyon olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Futbolseverler heyecan düzeyi yüksek Fenerbahçe - Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak ediyor.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak mücadeleyi tribünde binler takip ederken ekran başında milyonlar izleyecek. Milyonlarca kişinin izleyeceği dünyanın ve Türkiye'nin en büyük derbilerinden olan Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesinde kazanan Turkcell Süper Kupa'yı müzesine götürecek.

Müsabakada hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcı hakemliğini Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Volkan Bayarslan olacak. VAR koltuğunda Emre Malok otururken AVAR'da Erkan Engin görev yapacak.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı 29 Aralık Cuma (Bugün) saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma Riyad'da bulunan Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak. Mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi - Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Icardi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER