Süper Kupa bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa mücadelesinin bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

Süper Kupa bilet gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finaline kısa bir süre kalırken bilet gelirlerinin depremzede vatandaşlara bağışlanacağı açıklandı.

İKİ KULÜP VE TFF'NİN ORTAK KARARI İLE KARAR ALINDI

Fenerbahçe ile Galatasaray 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 2023 Turkcell Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşların yararına bağışlanacağı duyuruldu.

Konuya ilişkin açıkla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılırken şu ifadelere yer verildi:

“2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlarımız yararına bağışlanacaktır.”

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı, Atatürk pankartı ve tişörtleri ile sahaya çıkılmamasına izin verilmediği için oynanamamıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER