Son Dakika! Tüm ligler süresiz olarak ertelendi

MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca'nın Ankaragücü ile Rizespor maçının ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atması sonucunda TFF toplanmıştı. TFF tarafından alınacak karar ise merak konusu oldu.

Son Dakika! Tüm ligler süresiz olarak ertelendi

Bugün gerçekleşen MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya inerek maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yaşanan bu olay Türkiye'nin ve dünyanın bir anda gündemine oturdu.

BAŞKAN FARUK KOCA, MELER'E YUMRUK ATTI!

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının sona ermesinin ardından MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, sahaya indi. Sinirlerine hakim olamayan Koca'nın ise bir anda maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attığı görüldü. Bu olay dünya gündemine bir anda otururken, yetkili merciiler tarafından konu ile ilgili açıklamalar gelmeye başlandı.

BAŞKAN KOCA GÖZALTINA ALINDI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamalarda “MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı gerçekleştirilen Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca emniyet güçlerimizin gözetiminde hastanede tedavi görmektedir. Tedavi sonrası gözaltı işlemleri gerçekleştirilecektir.” şeklindeki açıklamalar ile Koca'nın gözaltına alındığı bilgisi verildi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU OLAĞANÜSTÜ TOPLANMA KARARI ALDI!

Yaşanan olayın ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Koca ile Meler arasında yaşanan olaya ilişkin olağaüstü toplanma kararı alındığı ifade edildi. Toplantıdan çıkacak sonuç ise milyonlarca vatandaş tarafından merak konusu oldu.

TFF KARARINI AÇIKLADI!

Gerçekleşen toplantı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Faruk Koca için alınan karar şu şekilde açıklandı;

“Bugün bu alçak saldırıyı yapanlar sadece Meler'e yapmadılar. Bugün bu saldırı Türk futbolunun tüm paydaşlarına yapılmıştır. Sorumlu kulüp ve kulüp yöneticileri hakkında cezai işlemler başlatıldı.”

Tüm ligler süresiz olarak ertelendi!

SONRAKİ HABER