Sivasspor MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues’i renklerine bağladı

MKE Ankaragücü, Garry Rodrigues ile karşılıklı olarak sözleşme feshi yapıldığını duyurdu. Bunun ardından Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor, Garry Rodrigues’i renklerine bağladığını açıkladı.

Sivasspor MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues’i renklerine bağladı

MKE Ankaragücü, transfer ve yapılan sözleşmelerle ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. MKE Ankaragücü'nün resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada 'Bilgilendirme' denilerek ''Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Garry Rodrigues ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edilmiştir. Garry Rodrigues'e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

MKE Ankaragücü, Rodrigues ile karşılıklı olarak sözleşme feshi yapıldığını ifade ederken Trendyol Süper Lig ekiplerinden Net Global Sivasspor, Garry Rodrigues’i renklerine bağladığını açıkladı.

Sivasspor MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues’i renklerine bağladı

SİVASSPOR, GARRY RODRİGUES'U TRANSFER ETTİ

Net Global Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre kırmızı - beyazlı ekip, sol kanat oyuncusu Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Rodrigues, kendisini 1 yıllığına Sivasspor’a bağlayan sözleşmeye imza attığını duyurdu.

Sivasspor MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues’i renklerine bağladı - Resim : 2

''Net Global Sivasspor'umuz, sol kanat oyuncusu Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı. Rodrigues, kendisini 1 yıllığına Net Global Sivasspor'umuza bağlayan sözleşmeye imza attı.'' ifadelerine yer verildi.

GARRY RODRİGUES KİMDİR?

Garry Mendes Rodrigues 27 Kasım 1990 yılında doğan Yeşil Burun Adaları asıllı milli futbolcudur. Hollanda doğumlu olan Rodrigues'in ailesi Yeşil Burun Adaları'den göç etmiştir. Şubat 2013'te Yeşil Burun Adaları millî futbol takımını seçen Rodrigues, ilk kez Ağustos 2013'te millî formayı giymiştir.

Rodrigues, Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve son olarak Ankaragücü'nde oynadı. Kariyerinde 384 maça çıkan sporcu 77 kez gol sevinci yaşarken, 73 kez de asist yaptı. Sivasspor'la anlaşma imzalayan isim için kulüpten yapılan açıklamada, "Rodrigues’e Net Global Sivasspor’umuza hoş geldin der, formamız altında başarılar dileriz." ifadesine yer verildi.

SONRAKİ HABER