Sivasspor - Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın hangi kanalda maç linki?

Süper Lig maçları tüm hızı ile devam ederken bugün oynanacak maç programı arasında Sivasspor - Hatayspor maçı da yer aldı. Maç saati ve canlı yayın bilgileri açıklandı.

Sivasspor - Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayın hangi kanalda maç linki?

TFF Süper Lig maçları kaldığı yerden devam ederken 20 Ekim 2024 Pazar günü açıklanan maç programı kapsamında Sivasspor evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan maç için kadrolar belli olurken Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, Rıza Çalımbay yönetimindeki Hatayspor karşısında 3 puan için seyircisinin önüne çıkacak.

SİVASSPOR - HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI YAYIMLANACAK?

BG Grup 4 Eylül Stadı'nda bugün karşı karşıya gelecek Sivasspor ve Hatayspor maçı saat 13:30 itibariyle başlayacak. Maçın başlangıç düdüğünü ise orta hakem Mehmet Türkmen çalacak. Maçı isteyen taraftarlar 4 Eylül stadında canlı olarak takip ederken isteyen kişiler ise evlerinde televizyondan takip edebilecek. Sivasspor - Hatayspor maçı beIN SPORTS 2'den canlı olarak yayımlayacak.

Oynanacak maçın öncesinde 8 puan toplayan Sivasspor ligin 13. sırasında yer alırken Hatayspor ise ligde peş peşe aldığı yenilgiler sonrasında ne yazık ki düşme potasına giren takımlar arasında yer almıştı. Hatayspor ise sıralamada 18. sırada yer alıyordu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER