Sincan Belediyesi Ankaraspor ve Ankara Demirspor sezonun ilk maçları için sahaya çıkıyor

Süper Lig ve 1. ligin ardından bu hafta itibariyle ilk haftası oynanan 2. ligde Ankara bu sezon iki takımla temsil edilecek. Başkentin iki temsilcisi lige güzel bir başlangıç yaparak üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Sincan Belediyesi Ankaraspor ve Ankara Demirspor sezonun ilk maçları için sahaya çıkıyor

Profesyonel liglerde heyecan her aşamada kendisini gösteriyor. Ülke genelinde futbola gösterilen ilginin yoğun oluşu bu heyecanın geniş bir alanda hissedilmesine neden oluyor. Takımı hangi ligde olursa olsun tribünde ve deplasmanda destekleyen taraftarlar her hafta oynanan maçları takip etmeyi sürdürüyor.

2. ligde ilk hafta mücadelesi Cumartesi günü itibariyle başlamıştı. Heyecan bugün oynanacak maçlar ile devam edecek. Ankara'nın bu seneki 2. ligdeki temsilcileri olan Sincan Belediyesi Ankaraspor ve Ankara Demirspor'da sezonun ilk maçlarını oynayacak.

BİR EKİP EVİNDE BİR EKİP DEPLASMANDA SEZONU AÇACAK

Ankara'nın eski futbol takımlarından olan Ankara Demirpor sezona evinde merhaba diyecek. Başkent ekibi 2024-2025 sezonunun ilk maçında Serikspor karşısında 3 puan almaya çalışacak. Bu önemli maç 16:30'da başlayacak.

Bu sezon Sincan Belediyesi ile yapılan anlaşmadan dolayı Sincan Belediyesi Ankaraspor olarak mücadele edecek takım 2. ligin ilk maçında Petrolspor ile Batman'da karşılaşacak. Mücadele saat 19:00'da oynanacak.

Ankara Demirspor 2. lig kırmızı, Sincan Belediyesi Ankaraspor ise beyaz grupta yer alıyor. Her iki takımda gruplarını lider tamamlayıp direk olarak üst lige çıkmak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER