Sincan Belediyesi Ankaraspor Karaköprü Belediyespor maçında 1 puanı uzatmalarda aldı

Bu sezon yoluna Sincanda devam eden Sincan Belediyesi Ankaraspor ligde ilk 2 haftada rakiplerine boyun eğmişti. SB Ankaraspor ligdeki 3. maçında da yenilgi ile ayrılacak derken 90+5'te gelen golle ilk puanını aldı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor Karaköprü Belediyespor maçında 1 puanı uzatmalarda aldı

TFF 2. Lig Beyaz grupta yer alan SB Ankaraspor bu sezon ilk 2 maçında puanla tanışamamıştı. Petrolspor ve Altay maçlarında gol dahi atamayan Sincan temsilcisi bu sezon hem ilk golü attı hem de ilk puanını aldı.

EV SAHİBİ GOLÜ İLK YARIDA BULDU

Ligdeki 3. maçına Karaköprü Belediyespor ile karşılaşan SB Ankaraspor maçın ilk yarısında yediği golle 1-0 geriye düşmüştü. Şanlıurfa temsilcisi İbrahim Halil Öner'in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da her iki tarafın bir birine karşı mücadelesi devam etti.

SON SÖZÜ SİNCAN EKİBİ SÖYLEDİ

Ankara'ya yenik dönmesine ramak kala Sincan Belediyesi Ankaraspor'da sahneye Recep Yemişci çıktı. Yemişci 90+5'te attığı gol ile takımına bu sezonun ilk puanını kazandırdı. Maç sonunda bu sezon ilk kez puanla tanışan SB Ankaraspor'da büyük sevinç yaşandı. Galibiyetin ellerinden kayıp gittiği Karaköprü Belediyespor'da ise büyük bir moral bozukluğu oldu.

Sincan Belediyesi Ankaraspor ligde bir sonraki maçını 1461 Trabzon FK ile oynayacak.. 21 Eylül'de oynanacak mücadele için taraflar Sincan'da karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER