Sincan Belediyesi Ankaraspor çıkışa geçti

Nesine 2.Lig Beyaz grupta yer alan Sincan Belediyesi Ankaraspor ligde ardı ardında aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti. Mavi - beyazlılar son 3 haftada hanelerini yazdıkları 9 puanla ligde kalma yolunda avantajlı bir duruma geldiler.

Sincan Belediyesi Ankaraspor çıkışa geçti

Teknik direktör Bahattin Güneş yönetiminde son 3 hafta da 2 galibiyet elde eden Başkent ekibi, Afyonspor hükmen galibiyeti ile de rahat bir nefes aldı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor çıkışa geçti

KEPEZ'DE KAZANDI

Sincan Belediyesi Ankaraspor, Nesine 2. Lig’in 27. haftasında Kepezspor ile karşı karşıya geldi. Hakem Abdullah Volkan Aydın'ın yönettiği karşılaşmada Sincan Belediyesi Ankaraspor, Kepezspor’a karşı rahat bir galibiyet aldı.

İlk yarıda 11. dakikada penaltı vuruşu kazanan Sincan Belediyesi Ankaraspor, Yılmaz Basravi ile durumu 1-0’a getirdi. Farkı 2’ye çıkaran gol 26. dakikada Berk Yiğit Karadağ’dan geldi. Skoru belirleyen son gol ise 54. dakikada Samet Gündüz tarafından kaydedildi. Maç 3-0 sona erdi.
Bu galibiyetle Sincan Belediyesi Ankaraspor puanını 25’e yükselterek Kepezspor’un bir adım önüne geçti ve 14. sıraya yükseldi.

Sincan Belediyesi Ankaraspor çıkışa geçti - Resim : 2

SON 3 MAÇ 9 PUAN

25.Hafta da Afyonspor'u hükmen 3-0 yenen Mavi - beyazlılar, 26.Hafta da İnegölspor'u da 6-0 mağlup etmişlerdi. Son maçında ligde kalma uğraşı veren Kepezspor ile karşılaşan Sincan Belediyesi Ankaraspor bu maçı da 3-0 kazanarak, son 3 maçta 9 puan topladı. Beyaz Grup'ta bu sezon 3 takım küme düşecek.

Kaynak: Orhan Sal
SONRAKİ HABER