Sincan Belediyesi Ankaraspor Altay'a 1-0 mağlup oldu

Ankara'nın TFF 2.Ligdeki temsilcilerinden Ankaraspor bu sezon Sincan Belediyesi ile iş birliği yaptığını duyurmuştu. Yeni adı ve logosuyla evindeki ilk maça çıkan mavi beyazlılar istediği sonucu alamadı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor Altay'a 1-0 mağlup oldu

Uzun yıllar boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Ankaraspor daha sonrasında özelleştirilerek Osmanlıspor olmuştu. Dönemin Osmanlıspor'u UEFA Avrupa Liginde grubundan lider çıkarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

Ardından gelen başarısızlık ile alt liglere düşen Osmanlıspor adını yeniden Ankaraspor olarak değiştirmişti. TFF 2. Ligde mücadelesini sürdüren Ankaraspor sezon öncesi Sincan Belediyesi ile anlaşma yapmıştı.

ÜST ÜSTE 2. MAĞLUBİYET ALINDI

Yenilenmiş bir şekilde sezona merhaba diyen Sincan Belediyesi Ankaraspor sezonun ikinci maçında evinde Türk futbolunun köklü takımlarından Altay'ı ağırladı. Sincan 15 Temmuz Birlik Stadyumunda oynanan mücadele İzmir ekibinin zaferi ile sonuçlandı.

Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda da tarafların mücadelesi devam ederken maçın ilk ve tek golü 77. dakikada geldi. Maçın 84. dakikasında Murat Uluç attığı golle takımına 3 puanı kazandırdı.

Sezonun ilk iki maçını kaybeden Sincan Belediyesi Ankaraspor'da maç sonu morallerin bozuk olduğu görüldü. Sincan ekibi ligde bir sonraki maçını 14 Eylül'de Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER