Sincan Belediyesi Ankaraspor, Adana 01 FK'ya 5-0 yenildi

Ligde oynadığı son 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Sincan Belediyesi Ankarapor 5. hafta maçında Adana 01 FK ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf aldığı farklı galibiyet ile ev sahibi takım oldu.

Sincan Belediyesi Ankaraspor, Adana 01 FK'ya 5-0 yenildi

Yenilenmiş adıyla ve logosuyla 2. ligde mücadele eden Sincan Belediyesi Ankaraspor'da işler iyi gitmiyor. 4 Haftası geride kalan ligde sadece 1 beraberlik alan Başkent temsilcisi kötü gidişata bu haftada dur diyemedi.

Bu hafta Adana deplasmanına giden takım şok edici bir skor aldı. Maçın etkili tarafı olan Adana 01 FK 3 puanı 5 golle aldı. Adana temsilcisine galibiyeti getiren golleri 6 ve 61. dakikada Berat Genç, 18. dakikada Yusuf Yalçın Arslan, 71. dakikada Mehmet Yıldızaç ve 82. dakikada Utku Şen attı.

SİNCAN EKİBİNDE KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Sincan Belediyesi Ankaraspor bu sonucun ardından ligde 17. sırada kaldı. Son sıradaki Afyonspor'un galip gelmesi durumunda Ankaraspor ligin son sırasına demir atacak. Geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör değişikliği de yapan, sezon öncesi çok sayıda ismi kadrosuna katan Sincan ekibinde ilerleyen haftalar için işler giderek zorlaştı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor ligde bir sonraki maçını Altınordu ile oynayacak. Ligin üst sıralarında yer alan Altınordu ile oynanacak bu mücadele 6 Ekim Pazar saat 15:30'da başlayacak.

SONRAKİ HABER