Sinan Kaloğlu basın toplantısında konuştu! Rakip 2 şutla 2 gol buldu

Trendyol 1.Lig'in 17. haftasında evinde Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Sinan Kaloğlu maçın ardından basın toplantısında konuştu.

Sinan Kaloğlu basın toplantısında konuştu! Rakip 2 şutla 2 gol buldu

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile Tuzlaspor, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Başkent ekibi rakibine 64. dakikada Aminu Umar ve 90. dakikada Mehmet Zahit Çınar'ın attığı gollerle 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Gençlerbirliği Teknik direktörü Sinan Kaloğlu açıklamalarda bulundu.

Sinan Kaloğlu, Tuzlaspor'un 2 şutla 2 gol bulduğunu fakat kendilerinin çok pozisyona girmelerine rağmen değerlendiremediklerini dile getirdi.

Kendi sahalarında mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade eden Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaloğlu, 3 puan için maça çıktıklarını ilk yarıdaki oyunlarının da ortada olduğunu ve çok net pozisyonlar yakaladıklarını söyledi. Kaloğlu ilk yarı maçı koparacakları yerde koparamadıklarını, ikinci yarı da yine öyle olduğunu dile getirdi. Bu tip maçlarda gol atmaları gerektiğini belirten Ankaragücü teknik adam, ön tarafta tecrübeli olan oyuncuların birazcık daha sakin kalıp gol vuruşunu daha iyi yapabilselerdi, maçın daha farklı bir yere de gelebileceğini vurguladı.

"PUANIMIZI 30 YAPIP PLAY - OFF'UN İÇİNDE İLK YARIYI BİTRMEK İSTERDİK"

Kaloğlu, 4 gün önce Bitexen Giresunspor ile maç yaptıklarını ve oyuncuların yorgun olduğunu ifade ederek, Rotasyona gittiklerini Daha diri bir takımla çıkmak istedik. Neticesinde fena da başlamadık zaten maça ama üzüldük. 3 puanı almak isterdik. Puanımızı 30 yapıp play - off'un daha da içinde ilk yarıyı bitirmek isterdik. O yüzden üzgünüz” dedi.

“İKİ ŞUTLA GALİP GELDİLER”

Takımın sezon başında zorluklarla kurulduğunu vurgulayan Sinan Kaloğlu, kimsenin beklemediği puanları aldıklarını ve Gençlerbirliği'nin burada olacağını kimsenin beklemediğini ifade etti. Neticesinde şanssız olarak kaçırdıkları penaltılardan dolayı alamadıkları puanların olduğunu çok farklı bir noktada da olabileceklerini söyledi. Kaloğlu, 7-8 tane sakat oyuncuları olduğunu, bu sakatlıkların genelde ikili mücadele sonucunda meydana geldiğini ve ikili mücadelede maçta olan sakatlıklar ki en son Yatabare olduğunu sözlerine eklendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER