Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak sarı kırmızılı formayı giyecek

İzmir'de şehit edilen polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, İzmir'in köklü ekibi Altay'dan Galatasaray Altyapısına transfer oldu.

Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak sarı kırmızılı formayı giyecek

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin'in hayalleri gerçek oldu ve sarı kırmızılı formaya kavuştu. İzmir'de 7 Ocak 2017 yılında adliyeye yapılan terör saldırısında kahramanca canını hiçe sayarak teröristleri engelleyen ve şehit edilen polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

İzmir'in köklü ekiplerinden Altay altyapısında forma giyen Burak Tolunay, futbol kariyerine İstanbulda devam edecek. Genç Burak, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer edildi.

"BABAM GURUR DUYARDI"

Galatasaray'a transfer olmak istediğini daha önce dile getiren Burak, “Babam benimle gurur duyardı, beni Galatasaray'da görmek isterdi” aktardı.

BURAK 14 ŞUBAT'TA GALATASARAY'A İMZA ATTI

Altay'ın altyapısında 2019 yılında bu yana oynayan U19 takımında görev yapan 18 yaşındaki forvet oyuncusu, 14 Şubat'ta kendisini Galatasaray'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Galatasaray daha önce de Burak'ı istemiş ancak Burak'ın yaşının küçük olması nedeniyle İzmir'de ailesiyle kalmasına karar verilmişti. Genç santrfor geçtiğimiz yıllarda U14 ve U16 Milli Takımı'na da davet edilmişti. Burak Tolunay Sekin, yeni kulübünde profesyonel olmak için mücadele verecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER