Seçil Erzan davası devam ediyor! Emre Belözoğlu 4 milyon 290 bin dolar para yatırdığını söyledi

Seçil Erzan bugün 4'üncü kez hakim karşısına çıkıyor. Yüksek karlı fon vurgunu davasında ünlü futbolcu ve teknik direktörler Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Fernando Muslera hakim karşısına çıkarak ifade verdi. Emre Belözoğlu fona 4 milyon 290 bin dolar yatırdığını fakat hiç para alamadığını söyledi.

Seçil Erzan davası devam ediyor! Emre Belözoğlu 4 milyon 290 bin dolar para yatırdığını söyledi

Yüksek karlı fon vurgunu davasında Seçil Erzan 4'üncü kez hakim karşısına çıktı. Daha önce 3 duruşmaya katılmayan futbolun ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan hakim karşısına çıktı ve ifade verdi.

Birçok iş insanı ve futbol camiasından ismin bulunduğu 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı dava öncesinde Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Eyüp Spor Teknik Direktörü Arda Turan ve Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera adliyeye geldi.

MUSLERA ŞİKAYETÇİ OLDU

Duruşmaya ilk gelen isim Avukat Rezzan Epözdemir ile Galatasaray'ın tecrübeli eldiveni Muslera oldu. Muslera fona 700 bin dolar yatırdığını ve Seçil Erzan'dan şikayetçi olduğunu ifade etti. Ana para dışında bir kazancı olmadığını aktaran tecrübeli eldiven yatırdığı parayı Musa Mert Çetin aracılığıyla kurtarabildiğini söyledi.

BELÖZOĞLU 4 MİLYON 290 BİN DOLAR VERDİ HİÇ ALAMADI

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Ne kadar çok verirsem o kadar çok kazanacağımı söyledi, 4 milyon 290 bin dolar para verdim, hiç para almadım” dedi.

Erzan'a parayı vermeden önce telefonda konuştuklarını ve kendisine bilgilendirme yapıldığını ifade eden Belözoğlu, fonu Hakan Ateş ile Mehmet Aydoğdu'nun yönettiğini ve bu isimlere istediği zaman ulaşabileceğini dile getirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER