Sarı kırmızılılar, Zalgiris'i yenerek tur atladı! Maç sonu özeti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Süper Lig devlerinden Galatasaray, Litvanya ekini Zalgiris ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılılar rakibini 1-0'lık skorla mağlup etti.

Sarı kırmızılılar, Zalgiris'i yenerek tur atladı! Maç sonu özeti

Süper Lig devlerinden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Litvanya ekibi Zalgiris'i 1-0'lık skolrla mağlup etti. Sarı kırmızılılar böylece tur atladı.

mac1.jpg

41 bin 505 taraftarın önünde oynanan müsabaka Rams Park'ta gerçekleşti. İlk yarım saatlik bölüm hafif tempoda geçerken Galatasaray, 31. dakikada Dries Mertens'in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda takımlar pozisyon üretmekte zorlandı. Ardından Galatasaray - Zalgiris maçı 90. dakika 1 - 0 sarı - kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

mac2.jpg

mac3.jpg

Galatasaray'ın galip olarak maçı tamamlamasının ardından 3. eleme turuna yükseldi. Karşılaşmada topa sahip olan sarı-kırmızılı ekip, çok iyi bir mücadele vererek taraftarlarının da yüzünü güldürmeyi başardı. Bu sezon ilk kez gol sevinci yaşayan Mertens, attığı gol ile takımını üst sıraya taşımayı başardı.

Daha fazla spor haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER