Samsunspor ligden çekildi mi?

Samsunspor ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Samsunspor'un ligden çekilip çekilmediğine ilişkin sorulara yanıt aranırken beklenen açıklama da geldi.

Samsunspor ligden çekildi mi?

Samsunspor'un basketbol liginden çekildiğine ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin ardından sporseverler ''Samsunspor ligden çekildi mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Samsunspor A.Ş. Başkanvekili Veysel Bilen, merak edilen soruya ilişkin açıklama yapmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi.

Samsunspor A.Ş. Başkanvekili Veysel Bilen, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Samsunspor Basketbol takımında 2024 - 2025 sezonu için ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladı. Kararın ardından gerekçe merak edilirken açıklama geldi.

SAMSUNSPOR BASKETBOL LİGİNDEN ÇEKİLDİ Mİ?

Ligden çekilme kararı sonrasında açıklama yapan Samsunspor A.Ş. Başkanvekili Veysel Bilen, takımı sadece ligden çektiklerini, altyapı çalışmalarının ve faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.

Borç ve senelik maliyetlerinden dolayı Samsunspor Basketbol takımını ligden çektiklerini ifade eden Bilen, “Ağustos ayında kurul kimi seçerse basketbolda lige devam etme hakları da hala vardır. Basketbol Federasyonu'na müracaat ederler ve Samsunspor Basketbol, Süper Lig'de kaldığı yerden devam eder” değerlendirmesinde bulundu. Altyapı çalışmalarını sürdürecek olan spor kulübü, borçlar nedeniyle bir süreliğine ligde yer almayacak. Borçların ödenmesi ile beraber kulübün yeniden sahalara çıkması bekleniyor.

SONRAKİ HABER