Şampiyonlar Liginde yarı final heyecanı başlıyor!

Heyecan dolu maçlara sahne olan Şampiyonlar Ligi'nde 2023-2024 sezonunun tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Finalden önceki son tur olan yarı final turu yarın başlayacak.

Şampiyonlar Liginde yarı final heyecanı başlıyor!

Avrupa'nın her sene milyonları peşinden sürükleyen futbol organizasyonu bir sezonu daha geride bırakıyor. Kupayı müzesine götürmek isteyen Bayern Münih, Real Madrid, Borussia Dortmund ve PSG'den kimin mutlu sona ulaşacağı merak konusu oldu.

LİGDE ÜZÜLEN BAYERN AVRUPA'DA GÜLMEK İSTİYOR

Bundesliga'da yıllar süren hegemonyası Bayern Leverkusen tarafından yıkılan Bayern Münih, çeyrek final turunda Arsenal'ı kupanın dışına itmişti. Yarı finalde kupanın ve dünya futbolunun en güçlü ekiplerinden Real Madrid ile karşılaşacak Bayern'in evinde oynayacağı yarı final turunun ilk maçında alacağı sonuç heyecanla bekleniyor. Ligde şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Real Madrid'de bu başarının üstüne bir de Şampiyonlar Ligi eklenmek isteniyor. Türkiye'deki futbol severler İspanyol ekibinde forma giyen milli oyuncumuz Arda Güler'in performansını yakından takip ediyor.

Bu önemli mücadele 30 Nisan Salı günü oynanacak. Söz konusu maç TSİ ile 22:00'da başlayacak.

DORTMUND MU PSG Mİ?

Yarı final ayağının bir diğer eşleşmesinde ise Borussia Dortmund ve PSG karşı karşıya gelecek. Kupada 2012-13 sezonunda final oynayan Alman ekibi ve geçtiğimiz gün Fransa'da şampiyonluğunu ilan eden PSG finale yükselen 2. takım olmak için mücadele verecek. Eski güçlü günlerinde dönmek isteyen Alman ekibi ve gösterişli günlerinden uzaklaşan PSG'den hangisinin finalist olacağı merak konusu oldu. Bu mücadele ise 1 Mayıs Çarşamba TSİ saat 22:00'da oynanacak.

SONRAKİ HABER