Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek bileti Dortmund'un oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda PSV'yi 2-0 mağlup eden Dortmund son çeyrek final biletini cebine koydu.

Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek bileti Dortmund'un oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final biletini alan takımlar belli oldu. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Borussia Dortmund, Hollanda ekibi PSV ile karşı karşıya geldi. Alman ekibi Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta Hollanda temsilcisi PSV'yi konuk ettiği mücadele de gülen taraf sarı - siyahlı takım oldu.

DORTMUND MAÇIN BAŞINDA VE SONUNDA ATTIĞI GOLLERLE KAZANDI

Borussia Dortmund karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. Ev sahibi takım Jayden Sancho'nun 3. dakikada attı gol ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki takımında birçok gol girişimi olsa da 90+5. dakikada sahneye Marco Reus çıktı ve Dortmund'u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadele 2-0'lık Dortmund üstünlüğü ile tamamlanırken ilk maçta deplasmanda Hollanda temsilcisi ile 1-1 berabere kalan sarı - siyahlı Alman ekibi son çeyrek final biletini alan takım oldu ve adını son 8 takım arasına yazdırdı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÇEYREK FİNALE YÜKSELEN TAKIMLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid, Arsenal, Barcelona, Bayern Münih, PSG, Manchester City, Real Madrid ve Borussia Dortmund rakiplerini eleyerek isimlerini çeyrek finale yazdırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER