Şampiyonlar Ligi'nde 4 çeyrek finalist daha belli oluyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bileti alacak son 4 takım yarın ve çarşamba günü oynanacak mücadelelerin ardından belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde 4 çeyrek finalist daha belli oluyor!

Avrupa'nın kulüp düzeyinde en prestijli kupası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanında sona gelindi. Son 16 turu oynanacak 4 eşleşme sonunda tamamlanacak. 8 takımın kıran kırana mücadele edeceği haftada takımlar sahaya çeyrek finale kalmak için çıkacak.

12 Mart Salı (Yarın) ve 13 Mart Çarşamba günü oynanacak rövanş maçlarının ardından çeyrek finale adını son yazdıran takımlar belirlenecek.

Rakiplerini eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen takımların çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek olan kura çekimin ardından belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta oynadıkları rövanş maçları sonucunda Manchester City, Real Madrid, Bayern Münih ve PSG çeyrek finale yükselmeye hak kazandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HAFTANIN PROGRAMI

12 Mart Salı

Salı günü saat 23.00'te iki karşılaşma oynanacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile Porto, Emirates Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Porto ilk karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Saat 23.00'teki bir diğer karşılaşma ise İspanyol ekibi Barcelona ile İtalyan temsilcisi Napoli arasındaki maç Camp Nou'da oynanacak. İlk karşılaşmada İtalya'da oynandı ve 1-1 berabere sona erdi.

13 Mart Çarşamba

Çarşamba akşamı da mücadeleler tıpkı Salı günü saat 23.00'de başlayacak. Atletico Madrid deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Inter'i evinde konuk edecek.

Bir diğer eşleşmede Borussia Dortmund 1-1'in rövanşında evinde Hollanda ekibi PSV ile karşılaşacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER