Şampiyonlar Ligi yarı final maçları saat kaçta hangi kanalda?

Merakla beklenen gün geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final turu bugün oynanacak Bayern Münih - Real Madrid maçı ile başlıyor.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçları saat kaçta hangi kanalda?

Türk futbolseverlerin yakından takip ettiği Avrupa'nın ve dünyanın en önemli kulüp turnuvası Şampiyonlar ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. İngiltere Wembley'de oynanacak finale doğru giderken dev maçlar oynanıyor.

YARI FİNAL BUGÜN BAŞLIYOR

Finalden önceki son basamak olan yarı final turu bugün oynanacak mücadele ile başlayacak. Kupanın favorisi gösterilen iki takım, Bayern Münih ve Real Madrid bugün kozlarını paylaşacak. Almanya'da oynanacak mücadelede iki takımda avantajlı bir skor alarak rövanş maçına rahat çıkmak isteyecek.

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler'den dolayı Türkiye'deki futbol tutkunlarının yakından takip edeceği mücadele EXXEN'de yayınlanacak. Bu önemli mücadelenin başlama saati TSİ 22:00 olarak açıklandı. Turnuvanın bir diğer ayağındaki maç ise Borussia Dortmund ve PSG'yi karşı karşıya getirecek.

ALMANYA'DA BİR MAÇ DAHA

Bayern Münih'ten sonra Dormund'da ilk maçını Almanya'da oynayacak. Signal Iduna Park'ta oynanacak maçta Alman ekibinin mi yoksa PSG'nin mi avantajlı bir skor alacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle hakkında Real Madrid'e transfer olacağı iddiları yapılan Kylian Mbappe'nin yıllar sonra kulübüne bir Şampiyonlar Ligi armağan edip etmeyeceği oynanacak iki maç sonrasında belli olacak.

Yarı finalin bir diğer maçı olan Dortmund-PSG eşleşmesi ise Çarşamba saat TSİ 22:00'da oynanacak. Bu mücadele de EXXEN ekranlarından izleyici ile buluşacak.

SONRAKİ HABER