Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Futbolseverler tuttukları takımların karşılaşma takvimlerini sorgulamaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de Lugano - Fenerbahçe maçı hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırma yapıyor.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Futbol maçları Türkiye'de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Futbol maçları ile ilgili merak edilenlere yanıt aranırken Fenerbahahçe'nin Jose Mourinho liderliğinde ilk sınavına İsviçre temsilcisi Lugano karşısında çıkacağı öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Lugano'ya konuk olmaya hazırlanırken taraftarlar da ''Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu Lugano Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

LUGANO - FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME TURU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sarı Lacivertli temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için Lugano karşısında ter dökecek. Lugano-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı 23 Temmuz Salı günü 21:30'da başlayacak. Thun Stadı'nda oynanacak olan mücadele D-Smart ve D-Smart GO'dan yayınlanacak. Lugano-Fenerbahçe maçında Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Fenerbahçe'nin bu akşam oynayacağı Lugano maçının rövanşı 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de oynanacak. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda başarılı olması halinde 3. ön eleme turunda Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille ile karşılaşacak.

SONRAKİ HABER