Ruzemberok - Trabzonspor, Başakşehir - La Fiorita maçları saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Türk takımlarının Avrupa'da bu sezonki ilk resmi maçını oynamasının ardından gözler diğer temsilcilerimize çevrildi. Geçen sezon aldıkları derece ile Avrupa'da oynama hakkı kazanan Trabzonspor ve Başakşehir'in maçlardan nasıl bir sonuç alacağı merak konusu oldu.

Ruzemberok  - Trabzonspor,  Başakşehir - La Fiorita maçları saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Bu sezon Avrupa'ya 5 takımın gittiği ülkemizde Fenerbahçe ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa Ligi ve Başakşehir ise Konferans ligi gruplarına kalmak için mücadele veriyor.

FIRTINA AVRUPA'DA YOLA DEVAM ETME NİYETİNDE

Fenerbahçe'nin ardından bu akşam Trabzonspor ve Başakşehir rakipler ile oynayacağı ilk maçlardan avantajlı sonuç almaya çalışacak.

Geçen sezonu 3. sırada bitiren Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi macerasında 2. ön eleme turunda Slovakya ligi ekiplerinden Ruzomberok ile karşılaşacak. Saat 19:30'da oynanacak mücadele A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR'E KOLAY RAKİP

Bir diğer temsilcimiz Başakşehir ise 2022-2023 sezonunun ardından yeniden Avrupa sahnesine döndü. Bu zamana kadar Avrupa'da 50 maç oynayan İstanbul temsilcisi 51. maçına San Marino temsilcisi La Fiorita karşısında çıkacak. Avrupa Konferans Ligi ikinci ön eleme turu olan bu maç trtspor ekranlarında şifresiz olarak gösterilecek.

Her iki takımımızın da avantajlı bir sonuç elde etmesi ve yola kayıpsız ilerlenmesi büyük önem taşıyor. Takımlarımızın aldıkları puanlar gelecek sezonlardaki kontenjanları etkiliyor.

SONRAKİ HABER