Romanya teknik direktörü Morutan için Türkiye'ye geliyor! Emre Belözoğlu oynamasının zor olduğunu söylemişti

Rumen basını Olimpiu Morutan'ın Ankaragücü ile Galatasaray arasındaki sözleşme şartları nedeniyle artık ilk 11'de forma giyme şansının oldukça azalmasının ardından Romanya Teknik Direktörü Edward Iordanescu'nun Morutan ile ilgili sorunu çözmek için Türkiye'ye geleceğini ifade etti.

Romanya teknik direktörü Morutan için Türkiye'ye geliyor! Emre Belözoğlu oynamasının zor olduğunu söylemişti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu'nun İstanbulspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Haber Ankara muhabirinin Belözoğlu'na Olimpiu Morutan'ı neden tercih etmediğini sorması üzerine Belözoğlu, Olimpiu Morutan'ın Ankaragücü ile Galatasaray arasındaki sözleşme şartları nedeniyle artık ilk 11'de forma giyme şansının oldukça azaldığını ifade etmişti. Belözoğlu'nun Morutan ile ilgili yaptığı açıklama Türk ve Rumen spor medyasında gündeme oturdu ve büyük ses getirdi.

BELÖZOĞLU NE SÖYLEMİŞTİ?

MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'dan sezon başında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'la ilgili Belözoğlu, "Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor" ifadelerini kullanmıştı.

ROMANYA TEKNİL DİREKTÖRÜ IORDANESCU MORUTAN İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYOR

Belözoğlu'nun yaptığı açıklamaların ardından Rumen spor basınından Gazeta Sporturilor'un haberine göre Romanya Teknik Direktörü Edward Iordanescu'nun Morutan ile ilgili sorunu çözmek için Türkiye'ye gelecek.

Haberde, Romanya Milli Takımı'nda forma giyen fakat kulüplerinde çok fazla forma şansı bulamayan Atletico Madrid'li Horatiu Moldovan, Tottenham forması giyen Radu Draguşin, Rayo Vallecano'da top koşturan Andrei Ratiu ve Alves'in oyuncusu Lanis Hagi gibi oyunculara Olimpiu Morutan'ın da katılması ile teknik direktör Iordanescu'un zora girdiğini ve bu nedenle Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER