Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Avrupa Liginde ilk maçını rahat bir şekilde kazanan Galatasaray ikinci maçına çıkmaya hazırlanıyor. Letonya temsilcisi Rigas ile karşılaşacak sarı kırmızılılar mücadelenin favorisi olarak görülüyor.

Rigas FS - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Yeni formatı ile ilk kez futbolseverlerin karşısına çıkan Avrupa liginde ilk maçlar geçen hafta tamamlanmıştı. 3 Türk takımının yer aldığı turnuvada Galatasaray ve Fenerbahçe aldıkları galibiyetler ile sevindirirken Beşiktaş aldığı yenilgi ile son sıraya yerleşmişti.

SARI KIRMIZILILAR 2'DE 2 YAPMA PEŞİNDE

Takımlarımız bu hafta Avrupa liginde mücadelelerine devam edecek. Yaz transfer döneminde Osimhen gibi bir ismi kadrosuna dahil etmesi ile Avrupa basınında ses getiren Galatasaray evinde PAOK'u 3-1'lik skorla geçmişti.

Eşleştiği takımlardan dolayı bir çok kesim tarafından avantajlı görülen Galatasaray UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde Rigas ile karşılaşacak. İlk maçında FCSB'ye 4-1 yenilen Rigas kendi evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.

TÜRK FUTBOLSEVERLERİ SEVİNDİREN KARAR

Perşembe saat 19:45'te oynanacak mücadele TRT 1 ekranlarından ücretsiz olarak izlenebilecek. Bu sezondan itibaren 3 sezon boyunca Avrupa Kupaları maçlarını yayınlayacak olan TRT, Türk takımlarının maçlarını şifresiz yayınlayacağını açıklamıştı. Geri kalan maçlardan bazıları TRT ekranlarından şifresiz, bazıları ise Tabii platformundan şifreli olarak yayınlanacak.

SONRAKİ HABER