Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı?

Değişen formatıyla Şampiyonlar ligi heyecanı yeniden başlayacak. Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de gözler Real Madrid'in maçında ve Arda Güler'de olacak.

Real Madrid - Stuttgart maçı hangi kanalda, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı?

Lig formatlı yeni Şampiyonlar Ligi için bugün start verilecek. 2024-2025 sezonunun ilk akşamında 6 maç oynanacak. Gecenin en çok izlenmesi beklenen maçlarından birisinin ise Real Madrid ile Stuttgart'in mücadelesi olması bekleniyor.

Son Şampiyon Real Madrid Şampiyonlar liginde ilk maçını evinde geçen sezon Bundesliga'yı 2. sırada bitiren Stuttgart ile oynayacak. Turnuvanın favorilerinden olan İspanyol ekibinin bu önemli mücadelesi Türkiye için farklı bir anlam taşıyor.

BU SEZON DAHA FAZLA FORMA ŞANSI VERİLMESİ BEKLENİYOR

Real Madrid'deki ilk sezonunu sakatlıklarla boğuşarak geçiren Arda Güler, sezonun son maçlarında peş peşe attığı goller ile adından söz ettirmişti. EURO 2024'te yaptıkları ile gelecek sezon formaya göz kırpan Arda, Ancelotti'nin gözüne girmeyi başardı.

19 Yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon İspanyol ekibinin 6 resmi maçının 5'inde süre buldu. Ancelotti'nin daha fazla süre vereceğini ifade ettiği Arda Güler'in bu maçta 11 başlamasa bile süre alması ve kariyerinde ilk defa bir Şampiyonlar Liginde forma giymesi bekleniyor.

MAÇIN ADRESİ BELLİ OLDU

Merakla beklenen bu maç 17 Eylül Salı saat 22:00'da TRT dijital platformu tabii'den ücretli olarak izlenebilecek. Günün şifresiz maçında ise TRT Bayern Münih Dinamo Zagreb maçını yayınlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER