Real Madrid - Atalanta Süper Kupa maçı ne zaman, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı?

Futbolseverler yaz aylarındaki uluslararası turnuva ve hazırlık maçları dönemlerinin ardından kulüplerinin maçlarını yeniden izlemeye başladı. Bu kapsamda kulüplerin kendi arasında oynayacakları uluslararası maçlarda büyük önem kazandı.

Real Madrid - Atalanta Süper Kupa maçı ne zaman, şifresiz mi, Arda güler oynayacak mı?

Bu kapsamda yeni başlayan liglere ek olarak Avrupa yeni sezonun ilk önemli futbol organizasyonu için bekleyişe geçti. Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid ve Avrupa Ligi Şampiyonu Atalanta Polonya'da Süper Kupayı kazanmak için karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE'NİN GÖZÜ ARDA GÜLER'DE

Futbol dünyasında rakipleri ile arasında büyük bir kalite farkı olan Real Madrid, Lig ve Avrupa Şampiyonluğunun ardından önemli transferlere imza atmıştı. Brezilya'dan genç Endrick'i ve PSG'den ayrılan Kylian Mbappe'yi kadrosuna katan Real Madrid adından söz ettirmişti.

Arda Güler ise başarılı bir EURO 2024 dönemi ve Real Madrid'in hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile formayı istediğini göstermişti. Real Madrid'in Süper Kupa maç kadrosuna alınan milli futbolcumuzun maçta süre bulması yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

FUTBOLSEVERLERE MÜJDE

Bu önemli mücadele 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00'da oynanacak. Maç TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Türkiye'den de maçı büyük bir kesimin takip etmesi bekleniyor. Maçın favorisi olarak İspanyol devi gösteriliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER