Real Madrid Arda Güler'i takasta kullanacak

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve fazla forma şansı bulamayan Arda Güler'i başkent ekibi Wirtz transferi karşılığında kiralamayı amaçlıyor.

Real Madrid Arda Güler'i takasta kullanacak

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, başkent ekibinde forma şansı bulmakta epey zorlanıyor. Eflatun - beyazlı takımın Arda Güler'i gelecek sezon başka takımlara kiralayacağı konuşulan geçen genç oyuncu için bu kez bambaşka bir transfer iddiası gündeme getirildi.

Süper Lig'de 202-23 sezonunda Fenerbahçe forması ile iyi bir performans yakalayan ve yeteneği ile adında çokça kez söz ettiren Arda Güler, birçok Avrupa takımının radarına girmişti. Ezeli rakipler Real Madrid ile Barcelona arasında Arda Güler için verilen transfer yarışını başkent ekibi kazandı ve genç yıldızı kadrosuna kattı.

ARDA GÜLER, WIRTZ TRANSFERİNDE KULLANILACAK

Real Madrid gelecek sezon transfer çalışmalarını hızlandırdı. Eflatun - beyazlıların yeni hedefi ortaya çıkarken ortaya İspanyol basınından sürpriz bir Arda Güler iddiası atıldı.

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid'in 2024-25 yaz transfer döneminde Bayer Leverkusen'in 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Florian Wirtz'i kadrosuna katmak istiyor. Real Madrid, Wiert transferinin maliyetini düşürmek için milli yıldız Arda Güler'i kiralık olarak göndererek takasta kullanacağı ifade edildi. Haberde Arda Güler'in kiralanarak transferin maliyetinin düşürülmesi amaçlanıyor.

REAL MADRİD'İN WİRTZ TEKLİFİ: 50 MİLYON EURO + ARDA GÜLER

Real Madrid'in Bayer Leverkusen'e Wirtz için 2024-25 yaz transfer döneminde 50 milyon Euro bonservis bedeli ve Arda Güler'i de bir sezonluğuna Alman ekibine kiralık olarak teklif edeceği belirtildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER