Real Madrid, Alaves maçı ne zaman, hangi kanalda, Arda Güler maçta forma giyecek mi?

Milli futbolcumuz Arda Güler geçen sene yaşadığı zorluğun ardından bu sene Real Madrid'de güzel bir başlangıç yaptı. İspanyol ekibinin bu sezon şu ana kadar oynadığı 8 maçın 7'sinde forma şansı bulan Arda'nın maçları yakından takip ediliyor.

Real Madrid, Alaves maçı ne zaman, hangi kanalda, Arda Güler maçta forma giyecek mi?

Geçen sezonun son haftalarından itibaren sakatlıkları geride bıraktığını ve forma verildiğinde neler yapabileceğini gösteren Arda Güler takımın etkili silahları arasına girmişti. Sezon boyunca çok sayıda maç oynayacak olan Real Madrid'de gözler Alaves maçına çevrildi.

Ligde oynanan 6 maç sonunda lider Barcelona'nın 4 puan gerisinde olan Real Madrid rakibinin puan kaybetmesini bekliyor. Ligde son maçında Espanyol'u 4-1'le geçen Madrid ekibi yarın saat 22:00'da Alaves ile karşılaşacak. Bu mücadele S Sport Plus ve S Sport ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

ARDA GÜLER MAÇ KADROSUNA ALINDI

Espanyol maçında Arda Güler'i ilk 11'de başlatan Carlo Ancelotti'nin nasıl bir 11 ortaya koyacağı şu an için belirsizliğini koruyor. İtalyan Teknik adamın Arda ile başlamasa bile ona maç içinde süre vermesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Arda Güler Real Madrid forması ile bu zamana kadar 19 maça çıktı. Genç futbolcu bu maçlarda 6 gol atma başarısı gösterdi. Real Madrid'in kendisinden beklentiyi yüksek tuttuğu ve aldığı sürelerde etkili oyununu kısa sürede gösteren Arda Güler Türk futbol severler tarafından da yoğun olarak destekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER