RAMS Başakşehir - Rapid Wien maçı nerede saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Liginin ardından Konferans ligi de yeni sezon perdesini açacak. Turnuvadaki tek temsilcimiz RAMS Başakşehir ilk maçında Avusturya futbolunun önde gelen takımlarından Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek.

RAMS Başakşehir - Rapid Wien maçı nerede saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak?

Kısa tarihine rağmen Süper Lig şampiyonluğu dahil bir çok önemli başarıya imza atan Başakşehir FK Avrupa sezonunu erken açmıştı. UEFA Konferans ligine 2. turdan başlayan Turuncu lacivertli ekip 3 turu da başarı ile geçerek adını lig aşamasına yazdırmıştı.

DİĞER TURNUVALARDAN DAHA AZ MAÇ OYNANACAK

Bu sezon UEFA Konferans liginde de diğer 2 turnuvada olduğu gibi lig formatı uygulanacak. Konferans liginde takımlar Şampiyonlar ve Avrupa liginden ayrı olarak 8 değil 6 maça çıkacaklar.

Ligde şu ana kadar topladığı 13 puanla 5. sırada bulunan RAMS Başakşehir Avrupa'daki başarısını sürdürmek adına bugün ilk maçında Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. Rapid Wien Avrupa ligi 3. turda Trabzonspor'u elemiş, play off turunda ise Braga'ya elenerek Konferans ligine gelmişti.

KRİTİK MÜCADELE ŞİFRESİZ OLARAK EKRANLARA GELECEK

Her iki takımında 3 puan almak isteyeceği mücadele bugün saat 17:30'da başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak takip edilebilecek. İstanbul ekibinin bir sonraki maçı ise Celje ile deplasmanda olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER