PTT Galatasaray'ı konuk ederken Karayolları Fenerbahçe'ye konuk olacak

Vodafone Voleybol Sultanlar Ligi'nin 17. haftasında Ankara ekiplerinden PTT, Galatasaray'ı ağrılarken Karayolları Fenerbahçe'ye konuk olacak.

PTT Galatasaray'ı konuk ederken Karayolları Fenerbahçe'ye konuk olacak

Voleybol Sultanlar Ligi'nde 17. hafta heyecanı tek günde oynanacak maçlarla tamamlanacak. 24 Ocak Çarşamba (Yarın) saat 14.00'te başlayacak hafta aynı gün saat 19.00'da tamamlanacak maçla tamamlanacak. Günün açılış maçında saat 14.00'te VakıfBank ile Muratpaşa Belediye Sigorta Shop karşılaşacak. 7 maçın oynanacağı günde Ankara temsilcileri PTT evindeGalatasaray Daikin ile karşı karşıya gelirken Karayolları deplasmanda Fenerbahçe Opet ile mücadele edecek.

KARAYOLLARI FENERBAHÇE DEPLASMANINDA

Karayolları ile Fenerbahçe Opet saat 15.00'te Fenerbahçe karşılaşacak. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak karşılaşmada iki takım galibiyet için kıyasıya mücadele verecek. Ankara ekibi Karayolları'nın oynadığı 16 maçta yalnızca 1 galibiyeti bulunuyor ve topladığı 5 puan ile düşme hattına demirleyerek 14. basamakta yer alıyor. Bir maçı eksik olan Fenerbahçe Opet ise oynadığı 15 karşılaşmada 14 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 2. sırada yer alıyor.

PTT'NİN KONUĞU GALATASARAY DAİKİN

Bir diğer Ankara ekibi PTT ise Galatasaray Daikin ile karşı karşıya gelecek. Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 17.00'de başlayacak. PTT oynadığı 16 maçta 5 galibiyet ve 11 mağlubiyet alarak 16 puan topladı ve 11. sırada bulunuyor. Galatasaray Daikin ise 16 maçta 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı ve 7. sırada bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER