PTT Eczacıbaşı'na set alamadan mağlup oldu

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 13. haftasında PTT, Eczacıbaşı Dynavit'e 3-0 mağlup oldu.

PTT Eczacıbaşı'na set alamadan mağlup oldu

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 13. haftasında Başkent ekibi PTT deplasmanda Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı Salonu'nda oynanan mücadele İstanbuk ekibi PTT'ye set vermeden 3 - 0lık skorla mağlup etti.

PTT, İstanbul ekibi Eczacıbaşı Dynavit karşısına Merve Çepni, Mirkovic, Caffery, Savic, Yasemin Özel, Merve Tanyel (Özlem Güven, Hümay Fırıncıoğlu, Özlem Tuğral, Nehir Kurtalan, Elif Su Yavuz, Caric)

Eczacıbaşı Dynavit ise PTT karşısına Naz Aydemir Akyol, Gray, Beyza Arıcı, Voronkova, Yaprak Erkek, Jack-Kisal (Simge Aköz, Elif Şahin, Defne Başyolcu, Tuna Aybüke Özel, Czyrnianska, Stevanovic) isimlerinden oluşan kadro ile çıktı.

ECZACIBAŞI PTT KARŞISINDA RAHAT BİR GALİBİYET ALDI

Eczacıbaşı Dynavit ile Başkent ekibi Eczacıbaşı Dynavit arasında oynanan mücadele de 71. dakika sürdü. Eczacıbaşı Dynavit 27 dakika süren ilk seti PTT karşısında 25 -17'lik üstünlükle tamamladı ve maçta 1 - 0 öne geçti. İkinci se6tte de iyi oynanan Eczacıbaşı, 25 - 16'lık skor ile 22 dakika süren seti kazandı ve durumu 2 - 0'a getirdi. Üçüncü sette de oyun anlamında bir değişiklik görülmedi ve 25 -12'lik Eczacıbaşı üstünlüğü ile yine 22 dakika süren set tamamlandı ve İstanbul ekibi maçı 3-0 kazandı.

PTT'DEN ECZACIBAŞINA ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ

PTT maç öncesi Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonu olan Eczacıbaşı'na şampiyonluklarına özel üretip pul hediye etti.

PTT Eczacıbaşı'na set alamadan mağlup oldu

Eczacıbaşı, sosyal medya PTT'ye 2023 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğumuza özel üretip hediye ettikleri pul için teşekkür etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER