Polatlı 1926 Spor'da Hakan Yılmaz sonrası Yılmaz Vural sesleri

Nesine 3. Lig'de yer alan başkent temsilcisi Polatlı 1926 Spor, alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Hakan Yılmaz ile yolları ayırmıştı. Yeni teknik direktör olarak Yılmaz Vural sesleri yükselmeye başladı.

Polatlı 1926 Spor'da Hakan Yılmaz sonrası Yılmaz Vural sesleri

Süper Lig ve alt liglerde takımlar milli aranın ardından maçlara kaldıkları yerden devam ederken Polatlı 1926 Spor, başkenti 3. Lig'de temsil eden takımlar arasında yer alıyordu. Oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek toplamda 8 puanla 10. sıraya yerleşen Polatlı 1926 Spor'da teknik direktör Hakan Yılmaz ile yollar ayrılmış, yerine yeni teknik adam arayışına başlanmıştı.

HAKAM YILMAZ YERİNE YILMAZ VURAL MI GELECEK?

Bir süredir takım çalıştırmayan Teknik Direktör Yılmaz Vural’a, Nesine 3. Lig ekiplerinden Polatlı 1926 Spor talip oldu. 3. Lig takımlarından Polatlı 1926 Spor, son olarak 2. Lig ekibi Meneme FK'da görev yapan Yılmaz Vural'ı takımın başına getirmek istiyor. Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile yolları ayıran Polatlı 1926 Spor, Vural ile anlaşmak için çalışmalara başladı.

Polatlı 1926 Spor'a gelmeden önce Isparta 32 Spor'un teknik adamlık koltuğunda oturan Hakan Yılmaz istediği sonuçları alamamış ve takımı 7 maçtan sadece 8 puan çıkartabilmişti. Alınan kötü sonuçların ardından Hakan Yılmaz ile yollar 11 Ekim tarihinde ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışı devam eden Polatlı 1926 Spor'da Yılmaz Vural sesleri yükselmeye başlarken ünlü teknik adamla anlaşmak için zemin yoklamaları başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER