Polatlı 1926 Spor Kulübü geriye düştüğü maçta 1 puanı kurtardı

Nesine 3. Lig’de Ankara’yı temsil eden ekiplerden olan Polatlı 1926 Spor Kulübü bu hafta misafir ettiği Mardin 1969 Spor ile yenişemedi.

Polatlı 1926 Spor Kulübü geriye düştüğü maçta 1 puanı kurtardı

Nesine 3. Lig’de 4. hafta karşılaşmaları başladı. Bu ligde Ankara’yı temsil eden takımlardan olan Polatlı 1926 Spor Kulübü sahasında Mardin 1969 Spor’u konuk etti. Bu karşılaşmada her iki takım kazanmak için ellerinden geleni yapsalar da sahadan galip çıkmadı. Polatlı 1926 Spor Kulübü bu sonuç ile haftayı 1 puan ile kapattı.

Polatlı 1926 Spor Kulübü’nün stadyumu henüz hazır olmadığı için maç bugün Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynandı. Karşılaşmaya her iki ekip de kazanmak için çıksalar da sahada kontrollü bir futbol olduğu gözlemlendi.

MAÇ GOLLE BAŞLADI!

Karşılaşmada konuk ekip maça başlar başlamaz henüz 3. dakikada Ahmet Can Özdemir ile bulduğu gol ile başladı. 1-0 geriye düşen Polatlı 1926 Spor Kulübü ilk yarı boyunca eşitliği yakalamk istedi ama beklenen gol bir türlü gelmedi. Bunun neticesinde de karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ANKARA EKİBİNİN BEKLEDİĞİ GOL 75. DAKİKADA GELDİ!

İkinci yarıda ise Polatlı 1926 Spor Kulübü tüm riskleri alarak kendisini maça ortak edecek golü aradı. Bu beklenen gol ise maçın 75. dakikasında Erkan Süer’den geldi. Bu golo ile karşılaşmada skor 1-1 oldu. Maçın kalan bölümünde her iki takım da önemli gol pozisyonları yakalasalar da bunları skora çeviremediler. Böylece Polatlı 1926 Spor Kulübü – Mardin 1969 Spor maçı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Alınan bu 1 puan ile Polatlı 1926 Spor Kulübü ligdeki puanını 5’e yükseltti. Ankara temsilcisi gelecek hafta sonunda deplasmanda Orduspor ile karşılaşacağı maç ile lig mücadelesine devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER