Pendikspor Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Pendikspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Pendikspor Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) 18. hafta maçlarını yönetmek üzere maçları atadığı hakemleri açıkladı.

Başkent ekibi MKE Ankaragücü ile Pemdikspor 25 Aralık Pazartesi, Pendik Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcı hakemliğini Samet Çiçek ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ GALİBİYET İÇİN İSTANBUL'A GİDECEK

Başkent ekibi MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı. Ankara ekibi bu üç maçı da evinde oynadı ve periyotta ilk olarak Beşiktaş ile 1 -1 berabere kaldı. Ardından Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve maç 1-1 berabere kaldı. Bu maçın son düdüğünün ardından yaşanan olaylar nedeniyle kulüp ağır cezalar aldı. Oynadığı son lig maçında Atakaş Hatayspor ile karşılaşan MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor maçındaki olaylar nedeniyle aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının ilkini bu maçta çekti. Sadece Hatayspor'lu taraftarların olduğu sarı - lacivertli tarafların olmadığı maçın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi

haberankara.com

SONRAKİ HABER