Paris Olimpiyatları Mete Gazoz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Olimpiyat oyunları görkemli bir açılış ile başladı. Atıcılıkta Olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bulunan Mete Gazoz'un rakibinin de belli olmasıyla gözler karşılaşma takvimine çevrildi.

Paris Olimpiyatları Mete Gazoz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Paris Olimpiyatları için heyecan devam ediyor. Olimpiyat oyunları görkemli bir açılış ile start verirken atıcılıkta Olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bulunan Mete Gazoz, sıralama atışlarında 676 puanla 8'inci olurken 25 yaşındaki milli okçunun rakibi belli oldu. Bunun ardından "Mete Gazoz Olimpiyatlarda ne zaman yarışacak?" sorusuna yanıt aranmaya başlanırken Mete Gazoz Olimpiyat 2024 maç programı da merak edildi.

2024 Olimpiyat Oyunları Fransa'nın ev sahipliğinde başlarken olimpiyatlarda üçüncü kez boy gösterecek olan sporcumuz Mete Gazoz, Türkiye'nin Paris 2024'teki en önemli madalya umutlarından biri oldu.

2024 PARİS OLİMPİYATLARI METE GAZOZ'UN RAKİBİ KİM OLDU?

Fransa'nın Başkenti Paris'teki Invalides alanında yapılan okçuluk branşının klasik yay kategorisinde bireysel sıralama atışları gerçekleştirildi. Erkeklerde dünya ve olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 676 puanla 8'inci olarak 32 turunda Şilili Andres Felipe Gallardo Ferrada'yla eşleşti.

Paris Olimpiyatları Mete Gazoz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

2024 PARİS OLİMPİYATLARI METE GAZOZ'UN MAÇI NE ZAMAN?

Mete Gazoz 2024 Paris Olimpiyatları'nda ilk karşılaşmasına 30 Temmuz Salı günü saat 18.58'de Şilili Andres Felipe Gallardo Ferrada ile çıkacak. Bireysel müsabakalarda, 30 - 31 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak eleme karşılaşmalarının ardından, 2 - 3 - 4 Ağustos'ta finaller gerçekleştirilecek. Mete Gazoz'un madalya alması beklenirken maçlar da yakından takip edilecek.

SONRAKİ HABER