Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kapanış töreni gerçekleştirildi!

Paris'te düzenlenen Paralimpik Oyunları, görkemli açılış töreninin ardından yapılan kapanış töreniyle birlikte noktalandı. Kapanış töreninde Türk bayrağını Umut Ünlü ile Kübra Korkut taşırken milli sporcularımızın başarıları da göğsümüzü kabarttı.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kapanış töreni gerçekleştirildi!

Paris 2024 Paralimpik Oyunları Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlendi. Paris 2024 Paralimpik Oyunları, kapanış töreniyle birlikte sona erdi. Kapanış töreninde Türk bayrağını Umut Ünlü ile Kübra Korkut taşıdı.

Yapılacak kapanış töreniyle sona eren Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türkiye; 6 altın, 10 gümüş ve 12 bronz olmak üzere 28 madalya ile tamamladı. Milli sporcular, aldıkları 28 madalya ile Türkiye adına en çok madalya alınan yarışmaya imza attı

PARİS 2024 PARALİMPİK OYUNLARI'NDA KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Paralimpik Oyunlarında kapanış töreni yapıldı. 28 madalya kazanarak, oyunlar tarihindeki madalya rekorlarını kıran Milli sporcularımızın da yer aldığı kapanış törenini Stade de France'da şiddetli yağmura rağmen 80 bine yakın sporsever takip etti. Kapanış töreninde Türk bayrağını para yüzmede 2 altın madalya kazanan milli sporcu Umut Ünlü ile para masa tenisinde bronz madalya alan Kübra Korkut taşıdı.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kapanış töreni gerçekleştirildi!

Ülkeleri temsilen sporcular, sahnenin etrafında kendileri için kurulan alanda otururken her ülkeden bir kadın ve bir erkek sporcu, kurulan platformdan ülkelerinin bayraklarıyla geçti. Stadyumun ortasındaki elektronik müzik sahnesinde 24 sanatçı konser verirken ışık ve havai fişek gösterilerinin yer aldığı tören, renkli anlara da sahne oldu. Oyunlar, paralimpik meşalenin söndürülmesiyle sona ererken Uluslararası Paralimpik Komitesi'nin bayrağı, 2028 yılında oyunlara ev sahipliği yapacak olan Los Angeles'a teslim edildi.

SONRAKİ HABER