Oyun dünyasının sevilen isimleri Red Bull Ring’de yarışacak! Mikrofon başında Serhan Acar var

Oyun dünyasının sevilen isimlerinden Enis Kirazoğlu, Orkun Işıtmak ve Kemal Can Parlak gibi isimler Red Bull Ring’de kozlarını paylaşacaklar.

Oyun dünyasının sevilen isimleri Red Bull Ring’de yarışacak! Mikrofon başında Serhan Acar var

Youtube ve Twitch gibi online oyun mecralarından tanınan ünlü isimler, Red Bull Ring’deki Hot Lap alanında F4 araçlarıyla yarışarak kıyasıya bir mücadele verecekler. Yarış boyunca mikrofonda onlara anlatımıyla eşlik edecek isim ise, uzun yıllardır Formula 1 yarışlarının vazgeçilmez spikeri ve şu sıralar Socrates’in Youtube kanalında içeriklerine devam eden Serhan Acar olacak.

DÜNYANIN OYUN KONSEPTLİ İLK F4 YARIŞI

Red Bull’dan yapılan açıklama doğrultusunda, dünyanın oyun konseptli ilk F4 yarışı Hot Lap, sosyal medya ve oyun dünyasının Enis Kirazoğlu, Ferit ‘WtcN’ Karakay gibi sevilen yüzlerini Red Bull Ring'de'deki F4 yarışında buluşturacak.

Yarışta oyun dünyasının sevilen yerli isimlerinden Kemal Can Parlak, Doğan Kabak, Enis Kirazoğlu, Orkun Işıtmak, Fester Abdü ve Red Bull oyuncusu Ferit 'WtcN' Karakaya, F4 araçlarıyla birbirlerine karşı mücadele verecek. Mikrofon başında da F1 yorumcusu Serhan Acar olacak.

4 Temmuz Perşembe günü 18.00'de başlayacak olan yarış, Red Bull Gamerszon YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Oyunların sonuçları da yine canlı yayın esnasında izleyicilerin oylarıyla belli olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER