Osimhen transferi iptal mi oldu, Galatasaray'a gelmeyecek mi?

Türk futbol tarihine geçen transfer haberi gündüz saatlerinde Galatasaray'dan gelmişti. Napoli'nin en önemli gol silahı ve şu anda dünyanın en değerli 4. forveti olan Osimhen'ın sarı kırmızılılara kiralık olarak geleceği ifade edilmişti.

Osimhen transferi iptal mi oldu, Galatasaray'a gelmeyecek mi?

Takımların Avrupa'ya oyuncu kadrosunu bildirmesine ve bir çok ülkede transfer sezonunun bitmesine çok az bir zaman kala gelişmeler peş peşe yaşandı. Dünya devlerini peşinde sürükleyen Napoli'nin 25 yaşındaki Nijeryalı forveti Osimhen'in 1 yıllığına Galatasaray'a kiralanacağı iddia edilmişti.

DÜNYA GÜNDEMİNE OTURAN HABER

Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen futbol kamuoyundan önemli isimler oyuncunun Galatasaray'a gelmesi noktasında anlaşmasının an meselesi olduğu söylendi. Galatasaray'ın bugün resmi olarak açıkladığı Jacobs transferinde Osimhen'in gün içinde Instagram hikayesinde kullandığı müziğe yer vermesi anlaşmanın neredeyse tamamlandığı şeklinde yorumlandı.

ZAMAN GEÇTİKÇE TEDİRGİNLİK ARTTI

Galatasaraylı yöneticilerin İtalya'ya gitmesinin ardından taraftarlarda havalimanına akın etti. Osimhen'in zaman geçmesine rağmen uçağa binmemesi akıllarda soru işareti oluşturdu. Fabrizio Romano'nun haberine göre bazı maddelerde onay beklediği için uçağa binmediği iddia edildi.

Daha sonrasında ise sorunun ortadan kalktığı ve TV 100'de yayınlanan saha dışı programına göre Victor Osimhen'in uçağa bindiği bildirildi. Victor Osimhen'in gece saatlerinde İstanbul'a ulaşmasının ardından gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Galatasaraylı taraftarlarda heyecanlı bekleyişini sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER