Ormanspor Beşiktaş ile Nesibe Aydın Galatasaray ile karşıalaşacak

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Ankara ekipleri OGM Ormanspor deplasmanda Beşiktaş ile Nesibe Aydın ise evinde Galatasaray Çağdaş Factoring ile karşı karşıya gelecek.

Ormanspor Beşiktaş ile Nesibe Aydın Galatasaray ile karşıalaşacak

ING Kadınlar Basketbol Basketbol Ligi'nde 22. hafta heyecanı 27 Ocak Cumartesi (Yarın) ve 28 Ocak Pazar oynanacak mücadelelerle başlayacak. Ankara ekipleri OGM Ormanspor ile Nesibe Aydın, ligin 20. haftasında önemli mücadelelere çıkacak.

OGM ORMANSPOR BEŞİKTAŞ DEPLASMANINDA

OGM Ormanspor, 20. haftanın açılış karşılaşmasında 27 Ocak Cumartesi (Yarın) Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. BJK Akatlar Arena'da oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak.

OGM Ormanspor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 20 maçta 14 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucunda 34 puan topladı ve 20 maçın tamamını kazanan Fenerbahçe Alagöz'ün ardında 2. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş ise 19 maça çıktı ve 13 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucunda 32 puan ile 6. sırada yer alıyor.

NESİBE AYDIN, GALATASARAY'I KONUK EDECEK

Bir diğer Ankara ekibi Nesibe Aydın ise evinde Galatasaray Çağdaş Factoring ile karşı karşıya gelecek. TOBB ETÜ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele yarın saat 16.00'da başlayacak.

Nesibe Aydın, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 19 maçta 11 galibiyet ve 8 mağlubiyet aldı ve 30 puan ile 7. basamakta yer alıyor.

Galatasaray Daikin ise 13 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı ve topladığı 33 puan ile 4. sırada bulunuyor.

Her iki karşılaşmada TBF Youtube Kanalı'ndan naklen yayınlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER